Sesongstart på Freezone

Fredag 26.8 åpnet Freezone igjen etter sommerferien.

2016-08-26-Freezone-(20)
Populært: Biljardbordet er ofte opptatt på klubbkveldene.
2016-08-26-Freezone-(06)
Simen Cristoffersen og Marcus Tveit Frydenborg koser seg med FIFA på Freezone.
2016-08-26-Freezone-(16)
Endelig tilbake: F.v: Christian Kjærvik, Sondre Christofferen, Hanne Andersen Tronerud og Hilde Cathrin Sundvoll.

Rundt 60 ungdommer var på plass første kvelden, og det var tydelig at mange av dem hadde ventet og gledet seg lenge til å komme i gang igjen.

– Vi hadde en bra åpningskveld på fredag, med mye folk og god stemning, sier Stian Høibråten. Freezone-lederen synes det er ekstra moro å observere nye 8.klassinger som kommer på Freezone for aller første gang, og som utforsker stedet med nysgjerrige og forventningsfulle øyne. – Det er tydelig at for mange av dem er det stort å endelig være gammel nok, og noe de har sett frem til en stund, sier han.

 Mange medarbeidere

Et tyvetalls ungdommer er med i staben som driver klubben. De har ulike roller, og er med på å legge til rette for gjennomføring av klubbkvelder og andre arrangementer.

– Å være medarbeider på Freezone er ettertraktet, sier Høibråten. Han forteller at det i lengre tid har vært ventelister på å få bli med, men at det ved starten av en ny sesong alltid er ledige plasser, fordi noen slutter og andre kommer til.  – Medarbeiderne gjør en kjempejobb for at Freezone skal være et bra sted å være. Og de får litt tilbake i form av egne samlinger, gratis inngang på arrangementer og rabatt i kiosken, sier Høibråten.

 Innholdsrik høst

Freezone holder åpent hver onsdag og fredag gjennom skoleåret. – Det er mye moro på gang, sier klubblederen. – Vi skal ha en del turneringer, bl.a. i FIFA, biljard og dart, i tillegg til at vi satser på et stort AquaParty utpå senhøsten. På onsdagene er det middagstilbud på #etterskolen, åpen kafé og musikkverksted. Og på fredager klubbkveld med diskotek, minikonserter og mye mer.

Se flere bilder og les mer på www.freezone.no